Meer resultaten voor gezichtsmaskertjes maken

gezichtsmaskertjes maken
Maak je eigen gezichtsmasker Mama en zo.
Met wat eenvoudige ingrediënten die in bijna iedere keuken zijn te vinden, kun je een gezichtsmasker maken dat geschikt is voor jouw huidtype. Smeer het masker op je gezicht, ga zitten, ontspan je en laat het masker zijn werk doen.
Google's
Je eigen gezichtsmaskers maken, voor alle huidtypen! Mens en Gezondheid: Beauty.
Benodigdheden: 1 zak kattenzand moet bestaan uit 100% natuurlijke klei, water, enkele druppels van je favoriete essentiële oliën. Bereiding: Mix de water met wat eetlepels kattenzand en enkele druppels essentiële oliën bij elkaar De oliën gebruiken we om het wat minder katachtig te maken en wat lekkerder te laten ruiken.
Free
Verse gezichtsmaskers zelf maken Miss Natural Lifestyle.
Hoeveelheden zijn gebaseerd op 1 persoon; wat je over hebt kun je 24 uur in de koelkast bewaren zodat je de volgende dag nóg een keer plezier hebt van je zelfgebrouwen masker. Een perfecte activiteit voor een girls-night: zelf je gezichtsmaskers maken!
e-learining
Gezichtsmaskers tegen puistjes.
Een komkommer-masker kun je op verschillende manieren maken. Als je haast hebt kun je gewoon wat plakjes komkommer op je gezicht leggen, maar als je wat meer tijd hebt kun je een echt masker maken. Daarvoor snijd je een halve komkommer in kleine stukjes.
Zelfgemaakte gezichtsmaskers van natuurlijke producten.
Zijn missie is om Nederland gezonder te maken door middel van kleine slimme aanpassingen in je leefstijl! Hij heeft zelf jarenlang te kampen gehad met gezondheidsklachten en helpt mensen naar een gezonder leven via de blog, trainingen, workshops en boeken.
DIY: gezichtsmaskertjes Girlscene.
Het is weer eens tijd om de huid van je gezicht even te verwennen en te verzorgen. Met deze recepten, kun je helemaal je eigen gezichtsmaskertjes maken. Gezellig om met vriendinnen te doen of gewoon lekker voor jou alleen als je bijvoorbeeld in bad ligt.
Zelf gezichtsmasker maken Flairathome.nl.
Pers daarna een sinaasappel en voeg een paar druppels aan het masker toe. Verspreid het masker over je gezicht en laat het vijftien minuten inwerken. Was je gezicht daarna met een lauw washandje. Gezichtsmasker maken van y oghurt en honing.

Contacteer ons